Skip to main content

  meer dan 20 jaar ervaring | snelle levering | garantie

De beste stap voor een nieuwe trap!

Traprenovatie van dichte trappen

Een trap is vaak de blikvanger in je gang, hal of woonkamer. Heb je een trap die versleten of oud is en daardoor de uitstraling van je huis niet ten goede komt of misschien tot gevaarlijke situaties kan leiden?
Met een traprenovatie van jouw dichte trap krijgt het complete interieur een boost en ben je de komende jaren weer verzekerd van een veilige trap.

Renoveren van alle types trappen

Of je nu een bordes trap, een rechte of gedraaide trap hebt, TrapRenovatie Delft kan elke trap renoveren. Onze vakmensen maken van alle te renoveren onderdelen eerst een mal. Vervolgens maken ze een exact passend deel wat over de bestaande trede wordt geplaatst.

Deze werkwijze geldt zowel voor de treden als voor de stootborden en de onderlijst die achter de neus van de trede wordt geplaatst. De onderlijst zorgt ervoor dat de trap er ook van onderaf gezien schitterend uitziet.

Dichte trappen worden bij renovatie voorzien van:

  • nieuwe overzettreden

  • stootborden

  • sluitlijsten

Dichte trap laten renoveren stappenplan

Onze trap-expert komt graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en ‘trap-check’.
Na een korte maar grondige inspectie van de huidige situatie zal hij advies geven over de beste oplosssing voor traprenovatie van jouw trap. Alle wensen en mogelijkheden worden dan met jou besproken, ook aan de hand van voorbeelden en materialen.
Na enkele dagen ontvang je een passende offerte.

Ook jouw trap laten opknappen?

Bijna elke trap is uniek. De één is geverfd, op de ander is vloerbedekking geplakt, weer andere zijn voorzien van laminaat. Het opknappen van oude trappen kan behoorlijk wat werk zijn, maar is altijd goedkoper dan het laten monteren van een nieuwe trap.

Heb je een massief houten trap die verouderd is?
Laat ons eerst even checken of we deze kunnen opknappen door flink te schuren en opnieuw strak te lakken! Scheelt weer een hoop kosten en tijd.

Meer weten? Wij komen graag langs om samen met jou/jullie de mogelijkheden te bekijken en door te spreken. Ons doel is om je trap weer zo goed als nieuw te maken zodat je weer jarenlang kunt genieten van een mooie en veilige trap!

De vakman

Jeroen de Blij

Met een jarenlange ervaring in het leggen, de reparatie en het onderhoud van parket- en laminaatvloeren heeft Jeroen een nieuwe passie ontwikkeld voor traprenovatie.
#daarwordtjetochBlijvan

Trapwangen

Wangen zijn de zijkanten van de trap.  Bijna alle dichte trappen hebben aan 2 kanten van de trap wangen. Uiteraard kunnen wij de wangen van de trap meenemen in de traprenovatie.

Wangen van de trap bekleden

Trapwangen traprenovatie

Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als de wangen beplakt zijn met vloerbedekking. Lijmresten die bij weghalen van de vloerbedekking achterblijven zijn lastig te verwijderen. Het schilderwerk bij opnieuw verven van deze trapwangen zal hierdoor niet de gewenste uitstraling krijgen.

Nemen wij de trapwangen mee in de traprenovatie worden deze over de lijmresten geplaatst en is ook de trapwang weer als nieuw!

Locatie

Onze werkplaats is in Delft en ons verzorgingsgebied is Zuid-Holland.

Meer traprenovatie:

Armleuningen
Trapverlichting
Vloer